sâmbătă, 24 aprilie 2010

Zzz...

Gata! Mi-am făcut si eu blog. M-am săturat să tot stau la cheremul bloggerilor, să astept să-mi posteze doar comentariile care le convin, care nu-i pun în inferioritate. De acum, sunt blogger si îi voi cresta pe toti cei prea îngâmfati, pentru ca orgoliul lor supradimensionat să nu genereze o presiune prea mare si să nu producă o explozie de prostie. Ne ajunge un nor de cenusă. Vă dati seama ce ar însemna ca tupeul să împută atmosfera? Eu nu fac decât să mai scad din presiune. Un "Z" si gata, omul e vindecat. Dacă e nevoie, repetăm figura.

6 comentarii:

  1. Multumesc, Nikule! Pe tine am să te iert o dată sau de două ori, că ai fost primul care a intrat pe blogul meu. Ai două "Z"-uri mai putin. :)

    P.S.: În plus, dacă esti electric, e bine să fiu cu băgare de seamă. Nu se face să mă electrocutez de la primul "Z". :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta abordarea, doctor Z.
    Pai welcome, dear! Si spor la vindecarea sufletelor pierdute! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da sa stii ca am pielea tabacita de curentzii... bagabontzi !

    RăspundețiȘtergere
  4. bafta multa si putere! pe oameni ii supara adevarul, dar nu esti strain de asta, presupun, asa ca stii ce te asteapta :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Rostul unui blog nu este acela de a educa oamenii si a da cu Z-uri in ei :) Dar fiecare are propria perceptie despre asta :) Welcome :)

    RăspundețiȘtergere