marți, 4 mai 2010

În vizită la regizorul din vale

Dacă în articolul trecut l-am avut în vizor pe bietul Offshore, astăzi vă prezint un alt filfizon, de această dată unul care are succes doar la sine. Dacă vizitati http://patroaia-vale.blogspot.com/, veti putea privi, în toată splendoarea sa, autoadmiratia. Regizorul propriului său film, Sorinho, s-a distribuit în rolul lui Făt-Frumos si scoate pe tastatură ineptii care se cred celebre, adânc frământate în cămăruta lui tristă de burlac.

"Viata mea, capodopera mea" e filmul pe care crede că-l regizează. Nu-l contraziceti! Dacă vreti să-l ajutati, intrati în sala de cinema si vizionati-i înregistrările de pe peliculă! E jalnică sala cu un singur spectator, fie el regizor, scenarist si actor principal, chiar dacă referintele de pe propriu-i blog sunt favorabile.

Pe orice amator de banalităti îl sfătuiesc să se oprească pentru câteva clipe din lecturarea profundă a tabloidului "Libertatea" si să citească articolele de pe blogul mai sus amintit. Îsi va dori să revină iar si iar, până la plictiseala maximă.

11 comentarii:

  1. Felicitari pentru initiativa de a trezi la realitate "filfizonii". Cel mai pentru tine si pentru initiativa ta este ca nu-ti alegi bine personajele. Evident ca nu-ti poate impune nimeni ce sa scrii sau despre cine sa scrii insa ori nu cunosti semnificatia reala a termenului"filfizon" ori o cunosti dar ai probleme cu capul. La fel de evident este ca intri in propriul tau joc si iti intinzi propria cursa, afisezi o imagine de luptator intelectual, dar uiti ca traiesti intr-o viata virtuala si cand iesi in viata reala iti primesti tu Zeurile exact in cur de la cei care sunt puternici si in realitate. Nu ma astept sa postezi acest comentariu pentru ca esti un las, nu vreau sa te jignesc, dealtfel nu demonstrez nimik si singurul care are nevoie de validare esti exact tu. Stii cine sunt dependenti de acest fenomen?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hopa, unul dintre filfizoni s-a trezit. Îsi imaginează că a avut o replică pe măsură. Să-l lăsăm să creadă ceea ce vrea, că joacă în propriul film si nu poate fi decât personajul principal. Păcat, însă, că pelicula sa se va încurca în filmul trist al realitătii, film în care, oricât ar da din aripi, tot un vrăbioi ametit este. Nu te supăra, "Filfi"! Dacă aveai autoironia la tine, găseai o replică inteligentă. Da' de unde?

    RăspundețiȘtergere
  3. Comunitatea Gosspy Boy, formată din cel mult două persoane, mi-a blocat accesul la blogul său. Cine vorbea de lasitate... Cel care se ascunde în propriul film si tremură într-unul din cotloanele propriului blog. As fi vrut să reactionez adecvat la articolul său, dar am văzut că el nu poate fi decât "distractiv","interesant" sau "extraordinar". Alte reactii nu suportă sărăcutul Sorinho. De ce nu-si face un caiet de amintiri?

    Stai linistit, băietel,că nu am să-mi mai pierd timpul cu tine. Nu ai haz. Da' deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place poza lui de alpha male,pun pariu ca la el in sat toate fetili moare dupe el.Dar eu tot nu inteleg de ce esti tu asa de rau nene zorro,ce ti-a facut bietul baiet sa merite un atac atat de marsav?Te-a deranjat faptul ca e arogant,narcisist?Nu-i nimic,probabil ca si tu esti un tip destul de plin de sine.Ar mai trebui sa treci si tu cu vederea unele lucruri,la urma urmei are poze cu MJ,Octavian Paler,Van Gogh,deci pana la urma trebuie sa fie un tip destul de cult(NOT).

    RăspundețiȘtergere
  5. Am promis că nu mai scriu despre el. I-am acordat prea multă atentie. Dacă m-a deranjat că e arogant? Bineînteles! Arogantii nu se suportă între ei. A fugit cu coada între picioare si mârâie anonim. Ce să-i fac? E doar încă un las plin de el, lipsit de umor si de autoironie. Nu-i bai. Altu' la rând... Pe tine, Gigi, te mai iert, că esti băiat bun, dar să nu te smecheresti prea tare! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Incepi sa iti faci "prieteni" nene Zorro cu doi de "r" ... Daca il ierti pe Gigi, eu de ce nu pot fi iertata?

    RăspundețiȘtergere
  7. Wanixa

    Te-am "iertat", dar îmi pare că tie îti place să fii tachinată. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ”Stai linistit, băietel,că nu am să-mi mai pierd timpul cu tine.”
    ”Am promis că nu mai scriu despre el. I-am acordat prea multă atentie.”
    Din cele doua citate ce iti apartin se prea pare ca tu esti in faza de negare, nu esti asa puternic pe cat incerci sa pari si mai ales nu dai deloc dovada de CONSECVENTA, nu ai reusit sa te tii de cuvant, arunca o privire mai sus, sunt replicile tale, sau falsez eu. Ar trebui sa ma simt privilegiat ca ti-ai calcat cuvantul si ”mi-ai acordat din nou atentie”? Nu ma simt deloc asa, intr-adevar ai o capacitate intelectuala deosebita, dar pacat ca o irosesti mai mult in confortul scaunului tau. Desi nu te cunosc personal am afirmat asta pentru ca imi place modul cum scrii, cum folosesti ironia, ai reale abilitati de exprimare charismatica, dar imi mentin afirmatia ”traiesti doar in lumea virtuala” si cel mai probabil suferi si de masturbare cronica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda.. Uneori mi se face milă de amărâti si îmi pare rău de ei. Atunci îmi mai calc promisiunile. Cât despre diagnosticul pe care l-ai citit de pe biletul tău de externare, nu trebuia să ni-l spui, dar nu te-ai putut abtine, nu? Te bănuiam de exhibitionism, dar chiar asa?

    RăspundețiȘtergere
  10. ”ZEROBLOGĂRULE” ai adus scuze penibile pentru justificarea faptului ca nu reusesti sa te tii de cuvant si apoi ai demonstrat pe intelesul tuturor ca ai nevoie de validare, esti slab, pacat ca nu ai adus argumente mai credibile si incepi sa „SCARTAI„ nu mai esti la fel de puternic, mai pe intelesul tau: AI INCEPUT SA BATI CAMPII...si eu nu o sa-ti mai fac pe plac, eu un joc pe care l-ai pierdut inainte de a-l incepe...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu erau scuze, băietică. M-ai perceput puternic si acum te încurajezi singur? Stai linistit, nu te grăbi să bati gongul! Mai ai de încasat. Nu sunt puternic, dar de ce ar trebui să fiu, când în ring e un împiedicat ca tine?

    Îmi place că mi-ai explicat ce înseamnă "nu mai esti la fel de puternic". Ti se pare un limbaj sofisticat? A, chiar, voiam să te întreb: "Poza aia ti-ai făcut-o în fata singurului supermarket din satul vostru?" :))))

    RăspundețiȘtergere