duminică, 9 mai 2010

O altă vizită. Azi, un blog al prieteniei.

Astăzi am intrat pe http://myspot-kirstday.blogspot.com/ si am găsit un blog al prieteniei, al umorului de bună calitate, al bucuriei si al comunicării frumoase, deschise, naturale... Un blog complex si plăcut, vizitat de oameni de calitate (excluzându-l pe unul mascat, care a intrat pe blog cu ditamai pălăria pe cap).

Ati observat că oamenii frumosi nu se străduiesc să pară în vreun fel sau în altul? Ei sunt, pur si simplu, frumosi, pentru că au asimilat valori, le fac să vietuiască firesc si să dea rodul cel bun.

Dintre mii de bloguri, si pe cel cules astăzi am să-l asez în buchetul celor care mă îmbogătesc.

2 comentarii:

  1. Nici nu ştiu ce să zic. Mă aşteptam să fii THE BAD GUY, să te iei de faptu` că nu scriu aşa des, că poate subiectele alese de mine sunt uneori confuze şi greu digerabile sau oricum, nu foarte comerciale.

    Ca orice compliment, este mai mult decât binevenit, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Apreciez orice părere, bună sau rea... de fiecare dată! Numai că uneori nu-s de acord cu toate :)))

    Once more, mulţumesc pentru cuvintele bine alese şi pentru exprimarea liberă a opiniei! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place circumspectia ta. Demonstrează că am avut dreptate. Referitor la critici: nu te îngrijora! Vor veni la timpul lor. :)

    RăspundețiȘtergere