sâmbătă, 19 iunie 2010

Mai e vreo sansă pentru Joker?

Mai nou, să fii agramat înseamnă să te dai anti "politic corect". E o foarte usoară scăpare a micilor loaze să spună că ar scrie bine, dar nu vor. Nonconformismul poate fi util, dar nu este o valoare în sine. Între rebeli există unii cu scop, dar si niste bieti zgârie brânză.

Să ne imaginăm că un om îsi propune să devină un bun jucător de sah. Primul lucru pe care îl are de făcut este să învete regulile. După ce acestea au fost interiorizate, omul poate deveni creativ, combinând si anticipând diverse scheme de joc. Dacă, însă, individul e un infantil, va muta piesele alandala, fără nicio noimă si va spune că este iesit din comun, făcându-si din asta un titlu de glorie.

Dragilor, fiti creativi, nu idioti! Diferenta dintre creativi si idioti constă si în numărul de cuvinte pe care acestia le au în vocabularul activ. Jokerul, de exemplu, e tipul de idiot clasic, un om care nu stie decât să-si satisfacă propria coprofagie si să reverse asupra tuturor ceea ce a îngurgitat. Din păcate pentru el, nu reuseste decât să se murdărească.

As fi vrut si eu să le multumesc părintilor săi, dacă l-ar fi învătat bunul simt. Se pare, însă, că tristul personaj a fost legat în spatele privatei si în primii ani de viată a învătat să exprime doar ceea ce a mâncat. O mai fi vreo sansă pentru el?

4 comentarii:

  1. Nici una. Crede-ma! Omul e dement total.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e dement. Dementa e o boală, iar cei care suferă de aceasta nu au, bietii, nicio vină. Joker are o un complex de inferioritate, combinat cu niscaiva probleme de moralitate si cu mici lacune în educatie. Pe scurt, e un băietel care nu-si suferă propria banalitate, dar e recuperabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zorro!
    Spada aia a ta înţeapă dar nu ustură.. pe nimeni! Deci..ai o problemă băiatule!
    I-auzi ce regurgitezi despre o persoana de care habar nu ai. Cât despre analizat oameni..lasă-i, ia-te de crescut orătănii învaţă-le pe alea!Scuteşte-te!

    "să-i provoc Jokerului o disonantă care să-l ajute să evolueze."
    "Joker are o un complex de inferioritate, combinat cu niscaiva probleme de moralitate si cu mici lacune în educatie"
    Zorro
    Nu că ai fi Cretin adică..biped lipsit de inteligență; nătărău; nătâng; neghiob; nerod; tâmp; tont; năuc; prost..dar eşti şi înfumurat fără absolut niciO bază! cum să afirmi la identitatea unei persoane necunoscute asemenea caracterizări, etichete, ce n-au susţinere nici logică în argumentarea săracă.De unde ai scos relevanţa în sprijinul celor afirmate?

    "băietel care nu-si suferă propria banalitate"
    "niscaiva probleme de moralitate,complex de inferioritate"
    Ori eşti Prost ori eşti Mama Frustraţilor?
    Dincolo de topica mea de construcţiile folosite Tu vezi un agramat??
    Pescuind 4 peşti într-un ocean în care ţi-e frica să stai..ori mult prea prost să-l înţelegi tu imi reproşezi:

    "Nonconformismul poate fi util, dar nu este o valoare în sine. Între rebeli există unii cu scop, dar si niste bieti zgârie brânză"
    Daca vreodata ai facut seX sigur aia s-a ales cu degerături,irecuperabile.
    Să fiu eu recuperabil?
    -Băi rahat animalier tu eşti dincolo de logică..., ai transgresat de mult firescul sau înţelesul!
    Du-te şi împuşcăTe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar esti bolnav rau baiatule..Esti prost rau in rigiditatea ta care pare nativa
    Propun sa-i duci flori zi de zi umilitei aleia de langa tine..,asta fiind singura cale de a te mantui! De acum....va trebui sa te antrenezi minutios . O sa vina Tsunami peste scafarlia ta cu spada de 2 lei cu tot. Salveaza ti pielea aia urat mirositoare..cocalarule

    RăspundețiȘtergere