duminică, 3 martie 2013

Oglinda (3)


Câtă maturitate... Aduc o oglindă și se închid două bloguri, Zenna fuge și se ascunde în cămăruță, Diana pe unde mai găseste loc, iar un iepuroi castrat îndrugă fraze cu sens nedeslusit. Dezamăgire profundă, Zenna.

Prefer să trec la Femeia cu F... Ea nu va fugi. :)

3 comentarii:

  1. =)) vai doamne, m-ai lasat fara cuvinte. :)))
    Banuiesc ca eu as fi iepuroiul. Frazele de nedeslusit, au si ele sensul lor. in cateva cuvinte, ar insemna " Daca nu cunosti, nu te apuca sa manci cacat" ca sa intelegi mai pe romaneste.Daca cineva "a inchis blogul" nu inseamna ca se ascunde,ci ca l-a restrictionat in asa fel incat sa nu mai aiba acces orice imbecil.
    Poate ca s-a saturat sa-i bage cineva pe gat.. Whatever si noi astri, si din motivul asta a restrictionat blogul.
    Poate e satula sa fie acuzata de prosti, inepti, di idioti/idioate care se baga in seama,si care o baga in anumite categorii, chiar daca nu este.
    Cand zici ceva despre un om, sau o vipera, cum ai numit-o in postarea anterioara, ai face bine sa cunosti persoana, si sa ai dovezi in ceea ce spui, altfel inchide gura.
    Idiot negat ce poti fi. ( asta era asa, sa vezi cum e cand zici ceva despre o persoana pe care nu o cunosti)

    RăspundețiȘtergere
  2. Castiel,ți-a citit cineva blogul, în afară de Zenna? :))))) E de-a dreptul infantil. :)))) Vrei un pic de reclamă? Bineeee... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bleah... Filosofia rahatului... De acolo ti se trage si tatuajul ăla de fetiță rea de cartier. Si ce privire... :)))) Îmi pare rău, nu prea am ce vorbi cu tine. Ar trebui să ne caftim cu rahat și ai mai multă experientă. În plus, cred că și trișezi. Sunt sigur că te lingi pe degete. :))))))))

    RăspundețiȘtergere