sâmbătă, 7 august 2010

Salvati-l pe maestrul consilierii filosofice!


Colang s-a umplut de scârbă. Cam târziu, la cât era de plin de sine. Poate cineva să-i taie greata? :))

18 comentarii:

  1. Colang: "...nu înteleg cum de există tot felul de indivizi care se apucă să critice conduita mea de viată." :))

    "Conduită de viată"? Jalnic individ! Si chiar nu întelege. Mai există si oameni care gândesc? Nu doar adolescente semiexcitate de preludiul pseudointelectual al consilierului? Nu se poate. Aduceti o pungă! Omul dă pe afară.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey...nu-i frumos ce faceti!
    Daca nu va place ...nu cititi.Pe bune.Eu l-am citit un pic,prin unele locuri m-am incurcat in idei...mi-am zis ca prea multa filozofie de genul offshore imi "scranteste creierul"...si gata.Sunt persoane innebunite dupa stilul lui si ...jignindu-l pe el jigniti mai multi.

    Desi sa recunosc,Z. cu doua lamai...ai scris vreo 15 pagini de critica .Asta da talent:)

    RăspundețiȘtergere
  3. O.K., doamna învătătoare. Dar de Doina putem râde putin? Sau măcar putem chicoti? :)) Cică nu pune picioarele pe pământ, ca să nu i le sărute cineva. Pfff. Ce a zis consilierul si ce a înteles consiliatul... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar e atât de haios. :)) Mie îmi place Offshore. Are un umor involuntar care pendulează între drama umană a lenevosului cu pretentii intelectuale si comicul autozieficării.

    RăspundețiȘtergere
  5. Băi Zorro, las-o baltă cu lămâile tale! Tu nu vezi că consilierul (scuze pentru cacofonie, dar o las acolo. Doar am pus-o intentionat.) a ajuns muritor de foame? Fetitele se înfierbântă acum la strand, unde sunt băieti musculosi, nu grasuti cu blog. Si îi mai si fură unii pretioasele cuvinte. Vai, vai, sărmanul neînteles! Cum stă el în fata blogului degeaba... Eu zic să postezi o cutie a milei, să nu le ameninte pe adolescente cu retragerea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar mă gândeam că o să-ți intre în vizor Offshore ;)). Începusem și eu cu o ”echipă de șoc” acum ceva timp să ne amuzăm copios pe seama subiectelor abordate de numitul și a modului lui ”filosofic” de abordare. ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. @anonim

    O cutie a milei? Pentru unul care stă pe blog? Hmmm... Ar trebui să mai las blogurile. :))

    @ Diana

    Omul e atât de plin de el, încât nu stii dacă să te amuzi sau... Ei, mai bine ne amuzăm. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie să recunosc că mă mai pierd și eu, uneori pe acolo.....dar, trebuie să îi iei pe toți așa cum sunt...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei, de la bulinute ti se trage... :))

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) iar? Câte bulinuțe crezi ca sunt..?

    RăspundețiȘtergere
  11. Zorro, tu cum stai cu orgoliul si cu prea-plinul de sine? Ne spui si noua?

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai , publica. Arata ca te tine, bai feed-back.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, Zorro! Intotdeauna apreciez un comentariu ironic, bine plasat. Condimenteaza viata.
    Cat despre nenea asta, e pentru prima oara cand intru pe blogul lui.
    Prima impresie a fost ca blogul consta in poza de pe frontispiciu si persoanele care il urmaresc. Apoi am observat ca mai si scrie. Imposibil de citit, pentru mine, cel putin. Mi se pare ca se scarpina cu stanga in dreapta, nu e deloc clar si nu atrage atentia cu nimic. In afara de lista cu "urmaritori", arogant expusa sub capul blogului. Mi-a taiat din start cheful sa-l citesc.
    Consider ca aroganta se castiga, iar el nu pare sa aiba nicio calitate care sa o justifice.
    Iar pe sistemul "ia uitati voi cat de multi ma citesc" functioneaza si majoritatea care asculta manele. Cantitatea nu e calitate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ei, prietene, esti tu fan Colaps, cum sunt si eu. Te interesează mai degrabă prea-plinul orgoliului meu si îti multumesc pentru asta. Cum stau cu el? Uneori dă pe afară, dar atunci, dacă nu îmi dau seama la timp, dau cu capul de pragul de sus si mi se goleste tot, apoi creste iar... E bine că mai vine câte unul ca tine si scoate supapa. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cât despre ăla... Ssst! Rămâne secretul nostru. Bine? :))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Monica

    Acum ai intrat pentru prima dată pe blogul lui? Pfui! Ar trebui să-mi multumească. I-am adus un om de calitate. Din păcate pentru el,însă, le apreciază doar pe cele care dau pe spate în fata unor cuvinte pe care le tot vântură ostentativ si repetitiv în articole care tratează aceleasi teme în diverse forme. De fapt, de fiecare dată este vorba despre EL. De aceea e atât de plictisitor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cine e Doina? intreaba Doamna invatatoare:)))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Doina a scris pe blogul lui Colang. Crezând că îi cântă în strună Colangului, a început să abereze superior-snob, dar, de data asta, macazul era schimbat. :)) Nu mă certati, doamna învătătoare, dvs. m-ati întrebat.

    RăspundețiȘtergere