miercuri, 29 septembrie 2010

Ia leapsa de la slugile lui Băsescu!


Cică politistilor li s-a aplicat un chestionar cu trei întrebări:

1) Ati participat la miting?

2) Ati purtat armă la miting?

3) Cunoasteti pe cineva care a fost la miting?


Le-as adresa si eu o întrebare celor care au conceput "chestionarul":

Ce aveti, bă? Sunteti prosti? :))))

17 comentarii:

  1. Ultima intrebare e profund comunista. Pe sistemul "daca stii pe cineva, toarna". Vremurile pe care le traim acum sunt fara precedent in ultimii 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. E prostească. Oricum, în sistem se află foarte usor cine a fost la miting. Cel putin, dacă nu sunt din Bucuresti, e foarte simplu să fie identificati. Când un politist părăseste localitatea, trebuie să aibă aprobare. Si mie nu mi se prea pare că manifestantii s-au ferit.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) serios?
    Doamne, cata prostie in tara asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Era mai simplu să pună o singură întrebare:

    "Ai chipiu?" :))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am găsit BUBA: Băsescu-Udrea-Boc-Anastase!!!
    Scăpăm de ea și ne însănătoșim!

    RăspundețiȘtergere
  6. După ce curătăm BUBA, e nevoie de antibiotice pentru tot mediul politico-economic, că multi paraziti mai sunt.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred că încă nu au inventat antibioticul ăsta...

    RăspundețiȘtergere
  8. Există, dar javrele nu sunt sinucigase.

    RăspundețiȘtergere
  9. trebuiau sa raspunda toti "da"; eram curioasa ce masuri se luau dupa aplicarea "chestionarului"... am senzatia ca i-au tremurat cuiva nadragii la imaginea unei mase adunate, inarmate si profund nemultumite... :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. eu ma amuz de nasu de labe1tv!
    Cat se mai chinuie sa demonstreze "puciul", ca mana aia de politisti au vrut sa dea lovitura de stat bla-bla-bla!
    :)
    Ma gandesc, cateodata, daca se simte bine in pielea lui aceasta oaie imbracata-n blana de lup, facand ce face... adica, pentru niste bani, sa devina atat de ridicol!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ La Rose Jaune

    Masa era furioasă, dar nu era înarmată si nici amenintătoare, decât pentru dictatură. Faptul că politistii i-au strigat "javră ordinară" lui Băsescu a fost ca o detensionare pentru majoritatea oamenilor. Tot omul de rând îl înjură pe Băsescu, dar el preferă să salveze aparentele.

    Manifestatia din 24 a fost una nemaipomenită, eliberatoare pentru omul de rând si socantă pentru băsescieni.

    Mi-a plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Tuguiat

    Lovitură de stat... Penibil nas... Păcat că se murdăreste în halul ăsta. După căderea dictaturii Băsescu, multi ca el se vor simti singuri si deprofesionalizati.

    Auzi... Lovitură de stat... Colosală prostie... De fapt, măgărie, că nimeni nu crede. Până când vor rezista acesti campioni ai minciunii si lingăii lor?

    RăspundețiȘtergere
  13. @ zorro,

    Ne e limpede tuturor că nu doar oamenii de rând îl înjură pe zeus, ci şi cei mai libidinoşi pupinbăseşti. Atâta doar că ei o fac cu precădere sub duş ori cu dedindosurile lăbărţate pe "tronurile" proprietate personală.

    Vă aduceţi aminte cu ce exploziv efect cathartic ne susuram unul altuia cele mai noi bancuri cu "nea Nicu" şi "tanti Leana"?! Convingerea mea fermă este că fără acel catharsis muream "de inimă rea". Pe bune!
    Aşa că de ce s-o mai fofilăm pe după vişin: "versurile" cu pricina ne-a uns PE TOŢI la suflet! :))

    @ La Rose,

    Eu cred că dacă or fi fost unii poliţişti care au răspuns la chestionar uniform-rectiliniu cu "Da! Da! Da!", nu au putut primi de la purtătorii de tururi tremurătoare decât clasicul răspuns:
    "Rahaţilooor, vă mănââânc!!!" :)))))

    @andrei,

    Ai observat? Lu' nasu de labe1tv îi prinde taareee bine ocupaţiunea cu desenatu' la tăbliţă: mai întâi, îi mai întremează olecuţă psihicu' cam anemic; apoi, pare a fi eschiva perfectă de a-şi dosi...nasu (cel roşu de ruşine, totuşi, şi în creştere expansivă pe motiv de mistificări...ordinare :)

    O mică "javră" şi el, deh! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Duminică, în curtea bisericii, oamenii foloseau aceleasi cuvinte urâte, dar potrivite, la adresa lui Băsescu. Tensiunea e foarte mare. Serviciile secrete sunt mai active si ele decât oricând. Dezinformarea e la ea acasă, iar Băsescu încearcă să sugrume miscarea sindicală. Nu stie, oare, nu l-a informat nimeni că masele organizate sindical sunt, totusi, mai disciplinate decât cele spontane? Există riscul ca oamenii să se adune nesindical. Atunci să-l vedem pe Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai "adulmecat" perfect tensiunea tot mai apăsătoare din "atmosferă"!

    Zilele trecute, văzând şi simţind acelaşi lucru, aveam un destul de agasant sentiment că am mai trăit EXACT aceleaşi stări şi altădată, că am mai trecut prin exact aceeaşi situaţie şi altcândva.

    Şi, la un moment dat, mi-am amintit perfect: se mai întâmplase prin noiembrie '89 aşa ceva - Ceauşescu tocmai fusese reales, iar asta ne ruinase şi bruma de speranţă în vreo "minune" pe care fiecare o aveam în suflet, de când Pârvulescu îndrăznise să-i spună pe şleau dictatorului (chiar de la tribuna Congresului PCR!) care erau imensele greşeli pe care le comisese şi pe care avea inconştienţa să le lase să se umfle mai departe.

    Ceva a speranţă nebună, a...eliberare parcă-parcă posibilă, pentru PRIMA dată, ne dădea curajul de a spune lucrurilor pe nume din ce în ce mai tare, ne făcea să ne îndreptăm spinările şi ne aprindea tuturor în ochi o scânteiere de...viaţă!

    Dar teama tot acolo era! De aceea, aveam nevoie de oarecari gesturi de sprijin psihologic. Mai ales că, EXACT ca şi acum, cum bine observai, "serviciile secrete sunt mai active si ele decât oricând. Dezinformarea e la ea acasă...", iar mişcările nemulţumiţilor trebuiau sugrumate din faşă : "Chiar dacă va trebui să radem Timişoara de pe faţa pământului!", spunea academiciana analfabetă.

    Ştii, pe acel "Nu vă fie frică/Ceauşescu pică!" l-am simţit chiar ca pe o picătură de apă vie care a făcut să nu mai vrem să stăm cu capetele plecate.
    Sunt absolut convinsă că recenta pohtire afară a "javrei ordinare" a declanşat, acolo, în profunzimile îndurerate de când îi lumea a subconştientului nostru colectiv, unul şi acelaşi efect: conştientizarea limpede a faptului că "Aşa nu se mai poate!"

    Atunci, în doar două luni, toată problema era...rezolvată. Aşa cum s-a putut, aşa cum s-a vrut, aşa cum nu s-a vrut, dar am avut acces la o gură de "oxigen".

    Mulţi "văd" deja venind un alt Crăciun...clocotitor!
    Să fie dar, de data asta, SPER că fără vieţi secerate!

    Oare "javra" cum de nu simte repetarea aproape identică a acelui moment istoric??? Pe mine asta mă stupefiază în acest moment cel mare tare! Mi se pare asolut incredibil! Că doară nu e vorba de evenimente petrecute pe vremea lui Burebista, ce naiba!!!
    Nu i-s minţile la domiciliu, e clar!

    RăspundețiȘtergere
  16. A sesizat si a speculat foarte bine o scenă pe care, la momentul respectiv, am asociat-o cu scena balconului... Atunci protagonistul era Adrian Năstase. Acum pedelistii ne vântură un 14% iluzoriu, din banii nostri. Cu sau fără banii ăia, pericolul dictaturii rămâne. În 24 am fost acolo. Când am auzit ce se strigă, am ezitat putin. Doar putin... Nu pot să uit explozia aia de "Iesi! Afară! Javră ordinară!" si bratele furioase ale politistilor. N-as rata 7 octombrie, desi...

    RăspundețiȘtergere
  17. Astăzi, în oraşul meu, în Iaşi, greviştii de la SANITAS, au strigat continuu, extrem de furioşi:
    "Ne alungi din ţară/javră ordinară!"

    :(

    RăspundețiȘtergere