marți, 7 septembrie 2010

Proxeneti de partid si de stat


În disperare de cauză, în plin blocaj de idei si în floarea crizei morale, lichelutele au fătat proiectul de lege privind legalizarea prostitutiei. Argumente pro am auzit destule. Singurul care, din punctul meu de vedere, stă în picioare ar fi acela că se doreste controlarea fenomenului, atât din punct de vedere medical, cât si social, inclusiv juridic. Aspectul financiar, însă, cel care cred că furnizează principala motivatie, scoate în evidentă întreaga murdărie morală a clasei politice conducătoare.

"Să scoatem bani pe fetite!" Ideea asta a fost scoasă si pe gura celor care,cică, s-ar îngriji de promovarea turismului românesc. Statul îsi descoperă, iată, menirea de proxenet. Da, statul român devine un proxenet. Dacă asta ne spun cei pe care îi conducem, că, pentru a face bani, prostitutia e bună, ce să creadă niste băieti sau niste fete din scoala generală, cea care nu-i prea plăcea presedintelui? Că sărăcia e mare. Prostitutie? De ce nu?Tot ne prostituăm pe toate planurile.

De ce îsi permit toate acestea? Pentru că pot. Pentru că guvernează o tară de legume si legumele nu se revoltă. Doar se usucă.

10 comentarii:

  1. bravo, Zorro!
    ...iar asta e doar una dintre probleme...

    RăspundețiȘtergere
  2. '' Prostitutie? De ce nu?''

    exact asa. de ce nu>

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii foarte bine ca legalizata/ilegala, tot exista. Ca au ajuns sa scoata bani din asta, da, e urat.
    Da', acum, ca discutie, de ce se ajunge la prostitutie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Lucrul cel mai grav este ca, prostitutia se face simtita peste tot chiar si... in scoli.
    Si cu mult mai grav este ca nu luam atitudine, dintr-un motiv sau altul.
    Media face publicitate prostitutiei pentru a le parea tuturor un "lucru normal", ba mai mult un "mijloc sigur" de a reusi in viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Z.,Lorelei are dreptate.Si asa ,si asa...tot exista.Dar problema este ca facand-o legala si mai accesibila...multe fete de liceu or sa-si inchipuie ca Pretty Woman chiar a existat...

    RăspundețiȘtergere
  6. nu exista oferta fara cerere...la asta se reduce totul...un raspuns extrem de simplu pentru Lorelei...doar ca lucrurile nu sunt atat de simple...
    nu la a despica firul in 444 te-ai gandit tu Z cand ai facut postarea asta...
    eu cred ca te supara falsa moralitate a societatii noastre...
    nu a fost moral sa se legalizeze prostitutia dar acum nu mai conteaza daca intra bani la buget...
    mai bine o legalizau de acum 20 se ani si cred ca bugetul nu ar mai fi intrat in criza in veci...ahhh...da....am uitat ca tara asta are si guvernanti...si din nefericire si guvernati...
    ma intreb unde vor incadra aceasta activitate...la prestari servicii? si...daca intra in somaj? sigur...mi se pare corect sa primeasca...AJUTORRR!
    nu forma e problema....ca de fiecare data...de la fond...de la lipsa lui mai exact porneste totul...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Tara de legume! bine spus! statul e demult un proxenet. ne-a traficat, vandut demult si de multe ori sub diverse forme. imi amintesc niste versuri de la Parazitii: "daca-as fi pentru o zi presedinte/v-as amaneta pe toti si nu v-as prinde" hehe, exact asta se intampla numai ca ne-am prins dar ...nu reactionam...de ce/ pentru ca suntem legume!

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce?Pentru ca mai intai,a "prostituat" poporul.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce?Pentru ca mai intai,au prostituat poporul.Ei,acesti proxeneti ordinari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cam mult patos pentru o leguma care nu se revolta...

    RăspundețiȘtergere